- مطالعات نشان می دهد تشخیص و درمان زودهنگام بیماری ام اس سبب حفظ قابل توجه توانایی در بیماران می گردد.
- امروزه با ورود داروهای خوراکی و نوین در سبد درمانی بیماران ام اس شاهد بهبود در کیفیت زندگی و افزایش پذیرش به درمان در بیماران هستیم.
- صرع چهارمین بیماری شایع در بین بیماری های مغز و اعصاب میباشد.
- نزدیک به 50 میلیون نفر در سراسر جهان به صرع مبتلا هستند.
- داشتن یک زندگی عادی و با کیفیت برای فرد مبتلا به صرع دور از دسترس نیست.
- 70 درصد مبتلایان به صرع با استفاده از داروی مناسب با دوز صحیح، خواب کافی و مدیریت استرس میتوانند تعداد تشنج های خود را به صفر برسانند و یک زندگی با کیفیت را تجربه کنند.
۱۴۰۲/۰۲/۲۶
فیبرومیالژیا بیماریی است که کمتر دربارهی آن اطلاعرسانی شده است. در این مطلب تلاشمان را کردهایم تا با توضیحاتی دقیق بیماری فیبرومیالژیا و علائم و درمانش را به شما معرفی کنیم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۸
بیماری آلزایمر یک اختلال مغزی غیرقابل بازگشت مرتبط با افزایش سن است که به مرور ایجاد میشود. علائم این بیماری در ابتدا ممکن است با تغییرات طبیعی حافظه، که گاهی با روند پیری رخ میدهند، اشتباه گرفته شوند. با این حال آلزایمر به تدریج منجر به تغییرات رفتاری و شخصیتی، کاهش تواناییهای شناختی و در نهایت از دست دادن شدید عملکرد ذهنی میشود.
۱۴۰۱/۰۶/۰۷
صرع و بارداری اگر مبتلا به صرع باشیم، ممکن است در مورد اثر آن بر بارداری و جنین خود نگران […]
۱۴۰۱/۰۵/۰۴
صرع میتواند در هر سنی از جمله دوران کودکی شروع شود. اگر فرزندمان مبتلا به صرع باشد، ممکن است سوالات […]
۱۴۰۱/۰۲/۱۰
در این مقاله از سایت دکتر عبیدی به بررسی موضوع اوتیسم پرداختهایم. پیشنهاد میشود که حتما این مقاله را مطالعه بفرمایید تا اطلاعات مناسبی درباره این موضوع دریافت کنید.
۱۴۰۱/۰۱/۳۰
در این مقاله از سایت دکتر عبیدی به بررسی بیماری پارکینسون پرداختهایم. پیشنهاد میشود که حتمااین مقاله را مطالعه بفرمایید تا اطلاعات مناسبی درباره این بیماری دریافت کنید.
۱۴۰۰/۱۲/۲۱
صرع مقاوم به درمان میتواند تأثیر زیادی بر زندگی فرد داشته باشد. افراد مبتلا به این نوع صرع ممکن است در مورد زمان وقوع تشنج بعدی خود نگران باشند. علاوه بر این ممکن است تشنج باعث آسیب به آنها شود.
۱۴۰۰/۰۳/۱۷
سکته مغزی یک اورژانس پزشکی است و درمان آن باید بلافاصله انجام شود، در این مطلب اقدامات سریع و اورژانسی در مقابل سکته مغزی را بررسی خواهیم کرد.
۱۳۹۹/۰۷/۰۶
شاید در ابتدای شیوع ویروس کرونا بسیاری از افراد مبتلا به اماس از ادامه داروهای خود هراس داشتند. نتایج پژوهشهای تازه نشان میدهد بیشتر مبتلایان به اماس بدون نگرانی باید به مداوای دارویی خود ادامه دهند. برای اطلاعات بیشتر با هم این نوشتار را میخوانیم.
۱۳۹۹/۰۷/۰۵
شناخت انواع صرع در انتخاب درمان درست بسیار موثر است. صرع را میتوان بر اساس نحوه آغاز، سطح هشیاری و حرکتی بودن یا نبودن به انواع گوناگونی تقسیم کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع صرع این نوشتار را باهم میخوانیم.