طبق گزارش‌های مرکز آمار ایران نرخ بیکاری کشور در سالیان اخیر هیچ‌ وقت کم‌تر از ۱۰ درصد نبوده است.  دولت یازدهم برای کاهش این روند تمهیداتی اندیشیده،  اما معضل بیکاری با چنان مجموعه‌ی گسترده‌ای از عوامل داخلی و خارجی گره خورده است که چشم‌انداز روشنی از مهار آن وجود ندارد. اما درست در همان برهه‌ای که بیکاری و افول تولید، کشورمان را درنوردیدند، برخی از شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی توانستند با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و وفاداری به صنعت خود،  نه‌ تنها هفت‌خوان مشکلات یادشده را از سر بگذرانند،  که باعث افزایش اشتغال و تولید محصول در واحدهای خود شوند.

داروسازی دکتر عبیدی یکی از همین معدود شرکت‌ها بود که توانست :

در بازه‌ای پنج‌ساله تولید خود را توسعه بخشد و در نتیجه ظرفیت بیش‌تری برای جذب نیروهای کاری فراهم آورد.

در یک دهه‌‌ی گذشته از سویی تحریم‌ها و مشکلات متعاقب آن (مانند محدودیت‌ها در واردات کالا و مواد اولیه، به‌ویژه از کشورهای غربی) را تجربه کرده‌ایم، که این امر لطمه‌ شدیدی به تولیدکنندگان داخلی وارد آورده است.

از سوی دیگر، برخی سیاست‌های مالی و اقتصادی باعث شد که در همین دوران تحریم شاهد افزایش شدید پدیده‌هایی چون: دلالی و واردات بی‌رویه از کشورهای دیگر، به‌ویژه شرق، باشیم.

سیل ورود کالاها و اقلام بعضاً بی‌کیفیت اما ارزان، نخستین چیزی را که با خود برد تولید داخلی بود.

بسیاری از شرکت‌ها نتوانستند در این رقابت نابرابر دوام بیاورند و ناگزیر از تعدیل گسترده‌‌ی نیروهای کاری خود شدند  یا بدتر از آن، عطای تولید را به لقایش بخشیدند و کارخانه‌ها تعطیل شد.  سوددهی اندک فعالیت‌های صنعتی و نرخ بالای سود بانکی، در کنار جذابیت بازارهایی چون مسکن و ارز، عامل دیگری بود که باعث «سرمایه‌بَرداری» از بخش تولید شد و به افول صنعت کشور انجامید. بی‌گمان دود این معضل بیش از همه در چشم نیروی کاری رفت که اشتغال خود را از دست می‌داد و باید با دستان خالی به جنگ تورم و گرانی می‌شتافت. در همین بازه‌ی پنج‌ساله یعنی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵، تعداد کارکنان زن شرکت از ۸۱ نفر به ۲۲۵ نفر رسیده است که نشان از رشدی برابر با ۱۷۷ درصد دارد. هم‌چنین با نرخ رشدی ۱۸۰ درصدی، تعداد کارکنان مرد شرکت از ۱۷۳ در سال ۱۳۹۰ به ۴۸۵ نفر در بهار سال جاری رسیده است. در مجموع افزایش تعداد کارکنان از حدود ۳۰۰ نفر به بیش از ۷۰۰ نفر در بازه‌ای پنج‌ساله  حاکی از رشدی ۸۸ درصدی در زمینه‌ی نیروی انسانی در داروسازی دکتر عبیدی است.

در آستانه‌ی هشتمین دهه‌‌ی فعالیت‌ خود، داروسازی دکتر عبیدی هم‌چنان الگویی مناسب و مثال‌زدنی از توسعه‌‌ی کاری و نقش‌آفرینی در حوزه‌ی ایجاد فرصت‌های شغلی و جذب نیرو است.  از یاد نباید برد که این موفقیت شرکت مرهون توجه به اقتصاد ملی و ارزش‌ نهادن به تولید داخلی و خودکفایی است.

داروسازی دکتر عبیدی برای همه‌‌ی بخش‌های صنعتی ایران، به ویژه‌ بخش دارو، آرزوی رشد و شکوفایی دارد.