داروی خوراکی درمان «اماس» یا تری فلونوماید، همراه با اثربخشی طولانیمدت در حفظ توانایی و کارکرد بیماران با نام تجاری «جیوماید» توسط داروسازی دکتر عبیدی، تحت لیسانس داروسازی AET آلمان تولید و روانهی بازار شد. داروی تری فلونوماید مورد تأیید ادارهی نظارت بر سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) و آژانس دارویی اروپا (EMA) بوده و روند رو به رشدی در دنیا داشته است.
جیوماید دارویی خوراکی است که برای مصرف، به آزمایشهای سخت و گران قیمت نیاز ندارد.
اکنون بیمار میتواند بدون نیاز به تزریقات مکرر، تنها با مصرف یک قرص در روز، درمان مناسبی را دریافت کند.
مصرف این دارو بسیار آسان است:
فقط با یک لیوان آب، بدون ارتباط به زمان غذا خوردن، قابل استفاده برای مبتلایان بزرگسال در سنین مختلف.
برخلاف بسیاری از داروهای دیگر، بیمار بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان میتواند در هر مکان و در هر زمان، دارو را مورد استفاده قرار دهد.
سهولت مصرف این دارو نه تنها بهبود کیفیت زندگی برای بیماران مبتلا به اماس را به ارمغان میآورد، بلکه سبب ماندگاری بیمار بر روی درمان تجویز شده توسط پزشک میگردد.
بیماری اماس به دلایل متعدد از جمله سن ابتلا، غیرقابل پیشبینی و پیشرونده بودن همواره مورد توجه ویژه دست اندرکاران سلامت قرار گرفته است.
لذا داروسازی دکتر عبیدی با تولید داروی جیوماید، محصولی نوین را با تأثیر ماندگار بر جلوگیری از پیشرفت اماس، ثبات عملکرد و کنترل حملات در بیماران در اختیار جامعهی پزشکی کشور قرار داده است.
داروهای تزریقی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند، با تنوع بسیار محدود، دارای مکانیسم اثر مشابه و اثربخشی متوسط هستند.
تزریقات مکرر، میتواند بار روانی مضاعفی را برای بیماران به همراه داشته و کیفیت زندگی آنها را تحت تلثیر قرار دهد.
خوراکی بودن جیوماید مزیت بارز این دارو محسوب میگردد.
داروسازی دکتر عبیدی بهعنوان پیشرو در این صنعت، سعی کرده با تولید این داروی موثر و باکیفیت، سهم مهمی در بهبود بیماری اماس و ارتقای سطح کیفی زندگی بیماران مبتلا داشته باشد.
درباره بیماری اماس
بیماری اماس حاصل یک اختلال در دستگاه ایمنی بدن است.داروی جیوماید یک تنظیم کنندهی سیستم ایمنی (Immunomodulator) محسوب میشود. در بیماران اماس، دستگاه ایمنی بدن فعالیتی علیه سیستم عصبی انجام میدهد که جیوماید این فعالیت آسیبرسان را کنترل میکند و از این راه سبب حفظ توانایی و عملکرد بیماران میشود. لازم به توضیح است که علت بیماری اماس کاملاً شناخته شده نیست. همچنین درمان قطعی برای این بیماری هنوز در دسترس نیست. در حال حاضر بیش از ۲.۵ میلیون نفر در جهان و حدود ۸۰ هزار نفر در ایران به این بیماری مبتلا هستند. سن ابتلا به بیماری اماس ۲۰ تا ۴۰ سالگی است و شیوع این بیماری در زنان بیشتر از مردان است. به عبارت دیگر، افراد در اوج سنین فعالیت و توانایی حرفهای و در دورهی باروری با این بیماری روبهرو میشوند، از این رو بار اقتصادی-اجتماعی سنگینی را به جوامع تحمیل مینماید.
این دارو فقط با نسخه پزشک قابل تهیه بوده و در داروخانههای مرجع سراسر کشور موجود است.
من دو سال هست این دارو شروع کردم
به نسبت بقیه داروها بنظرم عالی هست،
تو این مدت تنها مقداری کبودی بدن داشتم که اون هم رفع شده
درود همراه گرامی، توصیه میکنیم در ابتدا پزشک معالج خود را از این مسئله مطلع کنید و از دستور ایشان در این زمینه پیروی نمایید و بعد در صورت تمایل، با شماره تلفن 02144500229 تماس بگیرید و با همکاران ما در واحد رسیدگی به عوارض جانبی دارو صحبت کنید.
سلام بنده یک ماهه شروع به مصرف کردم فعلا مشکلی که برام پیش اومده حل نشده