بیماری آلرژی در سطح جهان رو به افزایش است، به طوری که طبق مطالعات از هر پنج نفر، یک نفر به این بیماری مبتلا است. علائم آلرژی مانند عطسه زیاد و آبریزش مداوم بینی بسیار آزاردهنده است و کیفیت خواب، بهرهوری در کار و در نهایت کیفیت زندگی را بهشدت کاهش میدهد.
بیشتر داروهای ضدحساسیت باعث خوابآلودگی میشدند و مدت اثرشان کوتاه بود یعنی برای کنترل علائم آلرژی در طول شبانهروز لازم بود چند قرص از آنها مصرف شود.
نئوتادین ®Neotadin: آنتیهیستامین نسل دوم
داروسازی دکتر عبیدی با بیش از هفت دهه پیشتازی در کیفیت و نوآوری، در اواخر پاییز سال 1397، آنتیهیستامین تازهای به نام دِسلوراتادین را تولید نموده و در اختیار پزشکان و افراد آلرژیک قرار داده است. نام تجاری این دارو، نئوتادین ®Neotadin است که با مصرف یک قرص در روز آرامش و کیفیت را به زندگی مبتلایان به آلرژی بازمیگرداند.
نئوتادین ®Neotadin فرد را از علائم آلرژی راحت میکند و اولین آنتیهیستامینی است که عوارض ناخواسته داروهای قبلی مثل خوابآلودگی را ندارد و در کوتاهترین زمان ممکن اثر میکند.
نئوتادین ®Neotadin: اکنون بدون نیاز به نسخه
مزایای منحصربهفرد نئوتادین در کنار اعتماد کمنظیر پزشکان و افراد آلرژیک به این داروی موثر، باعث شد تا در زمستان 1398 سازمان غذا و داروی ایران، نئوتادین ®Neotadin را در فهرست داروهای غیرنسخهای (OTC) قرار دهد.
بدین ترتیب برای رهایی از علائم آلرژی و استفاده از این راهکار درمانی دلخواه، فقط کافی است به داروخانه مراجعه کنید. نئوتادین بدون نیاز به نسخه پزشک و با مشورت دکتر داروساز قابل تهیه است. همچنین میتوانید برای اطلاعات بیشتر به صفحه داروی نئوتادین®Neotadin مراجعه نمایید.
درباره دِسلوراتادین
دس لوراتادین برای موارد مصرف زیر از اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا مجوز دریافت کرده است:
- حساسیت بینی (رینیت) آلرژیک متناوب (فصلی) در کودکان (از 2 سالگی) و بزرگسالان
- رینیت آلرژیک دائمی در کودکان (از 6 ماهگی) و بزرگسالان
- کهیر مزمن بدون دلیل واضح (ایدیوپاتیک) در کودکان (از 6 ماهگی) و بزرگسالان
به طور کلی نئوتادین ®Neotadin با نام ژنریک دِسلوراتادین دارای ویژگیهای زیر است:
- این دارو دارای کمترین عارضه خواب آلودگی در مقایسه با سایر آنتی هیستامینهای نسل دوم است.
- تاثیر بالینی دارو در کمتر از یک ساعت از مصرف دارو آغاز می شود و حدودا سه ساعت بعد از مصرف به حداکثر میرسد.
- نیمه عمر دارو 27 ساعت است و دفع کبدی-کلیوی دارد.
- در صورت مصرف همزمان با هرگونه مواد غذایی و آشامیدنی تاثیر دارو کم یا زیاد نمیشود.
درباره آلرژی
به واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن آلرژی یا حساسیت میگویند. افرادی که حساسیت دارند، سیستم ایمنی بدنشان به مواد و ذرات بیخطر واکنش نشان میدهد. به این مواد (بهعنوان مثال، گرده گلها، قارچ و کپک و یا پشم حیوانات)، مواد آلرژیزا گفته میشود. بیماری آلرژی بسیار شایع است بهطوریکه از هر ۱۰ نفر ۲ نفر به این بیماری مبتلا هستند. هرچند بیشتر انواع حساسیت کاملا درمانپذیر نیستند، اما این امکان وجود دارد، با استفاده از برخی راهکارها و درمانها شدت بیماری را کاهش دهیم.
نشانههای شایع آلرژی شامل موارد زیر است:
- اشکریزش یا خارش چشم
- عطسه یا سرفه
- آبریزش، خارش و گرفتگی بینی
- تحریک شدن پوست و خارش آن
- احساس خستگی یا کسالت
- کهیر
در صورت تمایل به خواندن مطالب بیشتر درباره آلرژی اینجا را کلیک کنید.
عالی بود مطلبتون
سلام. این دارو را به من دادند ۳۰عدد شبی یک عدد مصرف کردم بهتر شدم سوال من این است میشود دوباره انرا ادامه دهم عوارض ندار . تشکر
درود.همراه گرامی در این رابطه با پزشک یا دکتر داروساز مشورت بفرمایید.تندرست باشید
با سلام. پزشک این شربت رو برای فرزند ۱/۵ ساله ی بنده تجویز کردن اما پسرم نمیخوره. آیا میشه همراه آب یا سایر نوشیدنی ها این شربت رو به پسرم بدم؟ ممنون
درود.همراه گرامی نوشیدن آب و یا سایر نوشیدنی ها بلافاصله بعد از مصرف شربت منعی ندارد.پاینده باشید.
سلام آیا شربت نئوتادین حاوی اتانول است؟
درود همراه گرامی ، خیر، شربت نئوتادین حاوی اتانول نمی باشد.
سلام من الژی پوستی دارم بعضا با کمی سوزش و قرمزی عرق کاسنی اسپری میکنم به محل و میخورم برطرف میشه ولی بعض مواقع باید حتما قرص بخورم . قرص نئوتادین بهتر هست یا فستوور؟ لازمه هر شب بخورم یا وقت مواقعی که لازمه یه دونه بخورم؟
درود همراه گرامی، توصیه می شود با بروز هر گونه علائم ابتدا با پزشک معالج خود مشورت فرمایید. ایشان تنها مرجع اظهار نظر در زمینه تشخیص بیماری، درمان و تجویز داروی مناسب است. داروی نئوتادین (دس لوراتادین) یکی از آنتی هیستامین های موجود در بازار دارویی کشور است که در صورت تشخیص قطعی آلرژی توسط پزشک معالج در کنترل برخی از علائم آلرژی کاربرد دارد.
سلام وقتتون بخیر.میشه شربت نئوتادین رو با شیر خشک قاطی کنم به فرزندم بدم؟؟
درود همراه گرامی، توصیه می شود، دارو داخل شیشه شیر یا لیوان آبمیوه ریخته نشود، زیرا در صورتی که کودک تمام شیر یا آبمیوه را نخورد دوز درمانی مناسب را دریافت نخواهد کرد.