احساسات و هیجانات افراد با تشخیص سرطان

داشتن امید از مهمترین احساساتی است که برای فائق آمدن بر سرطان حائز اهمیت است. امید و نگرش مثبت باعث می‌شود در طول فرایند تشخیص و درمان سرطان، احساس بهتری داشته‌باشیم.

در این ویدئو دکتر مونا دریاافزون درباره احساسات و هیجانات افراد با تشخیص سرطان می‌پردازد که چگونه به طیفی از احساسات و عواطف خود توجه کنیم و عواطف و حس‌های مرتبط در طول فرآیند تشخیص و درمان را بشناسیم.

IR-1122-NRP-7236-VI

توصیه‌های تغذیه‌ای در هنگام بروز زخم‌های دهانی در حین شیمی درمانی

برخی داروهای شیمی‌درمانی یا رادیوتراپی سر و گردن می‌توانند باعث بروز زخم‌های دهانی و آفت شوند.

با اقدامات تغذیه‌ای مناسب می‌توان این مشکل را تا حدودی کنترل کرد:
• مواد غذایی سفت یا غذاهایی که دارای بافت ترد و خشک هستند مثل نان‌های تست شده، کراکر، چیپس، آجیل و میوه‌ها و سبزیجات خام مصرف نکنیم.
• از غذاهای ولرم و سرد که حالت آرامش‌دهنده دارند استفاده کنیم. غذاهای خیلی گرم می‌توانند آزاردهنده باشند. سعی کنیم میوه‌ها را منجمد کرده و سپس آنها را مک بزنیم (مثل تکه‌های موز یخ زده)
• از مصرف الکل، کافئین و تنباکو اجتناب کنیم.
• دهانشویه‌هایی که حاوی الکل هستند، باعث التهاب موضعی و سوزش دهان‌مان می‌شوند. بنابراین از دهانشویه‌های غیر الکلی استفاده کنیم.
• غذاهای شور، همچنین آب‌‌گوشت کنسرو شده و غذاهای ترش مصرف نکنیم.

IR-1122-NRP-7237-VI

پس از آگاه شدن از ابتلا به سرطان چه هیجاناتی را تجربه می‌کنیم؟

همیشه آگاه شدن از بیماری می‌تواند برای همه افراد لحظه دشواری باشد اما بسیارمهم است که این احساسات را پذیرا باشیم. پذیرش احساسات و بیان کردن نیازها و خواسته‌ها بهترین راه حل است. در این ویدئو خانم دکتر مونا دریاافزون به بررسی احساسات افراد در پذیرش ابتلا به سرطان می‌پردازد که فرد چگونه با شناختن احساسات و صحبت کردن در مورد آنها می‌تواند به خود و شرایط پیش آمده کمک کند.

IR-1122-NRP-7238-VI

افراد مبتلا به سرطان پستان، چه نوع مواد غذایی را باید از رژیم غذایی خود حذف کنند؟

قطعا هورمون استروژن یکی از عواملی است که اگر در بدن افزایش پیدا کند می‌تواند منجر به ایجاد سرطان‌های وابسته به هورمون مانند سرطان پستان و یا حتی عود مجدد سرطان پس از درمان شود. در این ویدئو دکتر میترا زراتی به معرفی ترکیبات و مواد غذایی حاوی استروژن می‌پردازد که نیاز است جهت جلوگیری از ابتلا به سرطان و یا عود مجدد سرطان پس از درمان، حتما مصرف آن را محدود کنیم.

IR-1122-NRP-7239-VI

راهکارهای کنترل هیجانات ناخوشایند در مبتلایان به سرطان

راهکارهای کنار آمدن با هیجانات منفی چیست؟
مهم است که بدانیم سلامت روانی و عاطفی به اندازه سلامت جسمانی حائز اهمیت است. اولین گام، شناسایی و پذیرفتن عواطف منفی است که تجربه می‌کنیم. در این راستا تکنیک‌های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توانیم به خود کمک کنیم.
در این ویدئو، خانم دکتر مونا دریا‌افزون علاوه بر معرفی راهکارهای مختلف در کنترل هیجانات منفی، بیان می‌کنند که هر فرد باید راه مناسب خود را پیدا کند و هر زمانی کنترل احساسات برای فرد مشکل شد، حتما از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرد.

IR-1122-NRP-7240-VI

مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای در افراد مبتلا به سرطان

آیا در زمان ابتلا به سرطان و یا در حین درمان سرطان، می‌توان از مکمل‌های تغذیه‌ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده کرد؟
پاسخ محققین به این سوال خیر است زیرا مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای در زمان ابتلا به سرطان یا حین درمان آن، منجر به تغذیه سلول‌های سرطانی شده و ممکن است سبب بروز مشکلاتی از جمله عدم پاسخ مناسب به درمان یا حتی عود بیماری شود.
در این ویدئو خانم دکتر میترا زراتی پس از اشاره به مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای، تاکید می‌کنند که در حین درمان سرطان و یا حتی پس از درمان آن، هرگز بدون مشورت با پزشک معالج، از مکمل‌های تغذیه‌ای استفاده نکنید.

IR-1122-NRP-7241-VI

برای صحبت در مورد ابتلا به سرطان بهترین فرد چه کسی است؟

افراد زیادی هستند که می‌توان با آنها صحبت کرد اما ما باید به فرد مورد اعتماد خود مراجعه کنیم و در مورد نیاز‌ها و خواسته‌هایمان در یک زمان مناسب، صحبت کنیم.
باید بدانیم که کمک گرفتن از سایرین به معنی ضعف ما نیست، بلکه می‌تواند به معنای توجه و کمک به خودمان برای حل بهتر مسائل باشد.
در این ویدئو خانم دکتر مونا دریا افزون با ارائه نکاتی به ما کمک می‌کنند تا علاوه بر اینکه فرد مورد اعتماد خود را بیابیم، بتوانیم خواسته‌هایمان را به بهترین شکل بیان کنیم.

IR-1122-NRP-7242-VI

آیا رژیم غذایی می‌تواند در افزایش گلبول‌های سفید و قرمز و پلاکت‌ها در افراد مبتلا به سرطان اثرگذار باشد؟

پاسخ این سوال بله است، با رعایت رژیم غذایی می‌توان سطح گلبول‌های سفید و قرمز و پلاکت‌ها را افزایش داد. در این ویدئو خانم دکتر میترا زراتی با اشاره به منابع غذایی مفید، ما را راهنمایی کرده و پیشنهاد می‌کنند که در صورت کاهش شدید گلبول سفید و قرمز و پلاکت‌ها حتما به پزشک متخصص تغذیه مراجعه نمایید.

IR-1122-NRP-7243-VI